Rakovník žije cvrnkáním kuliček!

V sobotu 16.června hostilo rakovnické náměstí republikový turnaj Masters 2012 Rakovník, který pořádal místní kuličkový tým HVS Ginzel Rakovník za finanční podpory města Rakovník a přispění sponzorů. V kategorii seniorů soutěžilo 46 hráčů a hráček a v kategorii juniorů 6 hráčů a jedna hráčka.

Celý turnaj provázelo horké počasí a tak turnaj byl velmi náročný. Nejdříve byly známy výsledky v kategorii juniorů. Bez hořkosti porážky se turnajem probil nejlépe Vilém Suk z domácího týmu HVS Ginzel Rakovník. Druhé místo obsadil Michal Pačes z Prahy a třetí byl Jan Pisár z Rakovníka.

V seniorské kategorii se čekalo na vítěze do pozdních odpoledních hodin. V turnaji si nejlépe vedl součastný mistr ČR Jiří Pavlů, který nenašel přemožitele a s přehledem zvítězil. Druhý skončil Miloslav Šlajs a třetí se umístil Pavel Zoufalý, všichni hráči pražských týmů. Z pořádajícího týmu HVS Ginzel Rakovník si nejlépe vedl Míra Tlustý (5.místo) a Petr Suk (6. Místo).

[nggallery id=4]

O týden později 23.června 2012 pořádal HVS Ginzel Rakovník I.Mistrovství České republiky klubů v kuličkách. Do Rakovníka si našlo cestu celkem 8 týmů z celé republiky. Mistrovství ČR slavnostně otevřel starosta města Rakovník Ing. Zdeněk Nejdl. Turnaj se hrál systémem každý s každým a týmy se utkali v náročných soubojích. Náročnost turnaje byla viditelná na tvářích všech účastníků turnaje. Výborný a nejvyrovnanější turnajový výkon předvedl Zoufalej tým, který tak zvítězil před M – Dream Teamem a domácím týmem HVS Ginzel Rakovník. Ceny ve 21:30 hodin předával radní města Rakovník Mgr.Miroslav Koloc.

[nggallery id=5]

Posted in Nezařazené.